Články za říjen 2010

Podzimní vysazování ryb

Vážení sportovní přátelé, rybáři a rybářky, v souvislosti s již tradičním podzimním výlovem Habrovického rybníku dne: 22.října 2010 bude hospodářský odbor naší Místní organizace provádět podzimní zarybňování našich sportovních revírů Bílina I. (mimo podrevírů Střížovice a Stebno - jarní zarybnění) a dále obou úseků Labe, tedy 4-5 a 6-7.

  Pokračování článku

13. Říjen, 2010

Povídka o porybném Béďovi a Zakázaném ovoci

Snad v každé lidské činnosti se můžeme setkat určitými psanými i nepsanými zákony, které se více nebo méně porušují. Je vůbec někdo čistý a bez viny? Pak se setkáváme se skupinou lidí, kterým byla zákonem dána pravomoc dbát na jeho všeobecné dodržování a u ostatních občanů dodržování zákonů kontrolovat, jakožto i kárat hříšníky a sjednávat pořádek.

  Pokračování článku

12. Říjen, 2010

Povídka: Pytlák

Bylo to před léty, v jedno květnové odpoledne kráčím po rybářském chodníčku kolem oblíbeného revíru, kde v samém koutě spatřuji shrbenou postavu rybáře, vrásčitého děda, kterak zápolí s neznámou rybou. Spatřil mě, se sípavým hlasem, ve kterém je slyšet vzrušení povídá, že již deset minut zápolí s kaprem, jenž dostal chuť na prachobyčejné kolínko.

  Pokračování článku

11. Říjen, 2010

Hlavní navigace